image1 image2 image3

De komende tijd zijn de volgende workshops gepland:

26 april 10.00 tot 15.30 workshopdag Joris maken

Op deze workshopdag maken we een Joris. Je kunt er voor kiezen het naaimachinewerk vooraf thuis te doen met de materialen die ik je opstuur of dit door mij te laten doen voor je komt. De kleur is door jezelf te bepalen.

De dag begint rond 10 uur en onder het genot van een kopje koffie of thee gaan we lekker aan de slag. Tussendoor pauzeren we voor een eenvoudige lunch die ik zal verzorgen.
Rond half 4 sluiten we de dag af.

De totale kosten van deze workshopdag inclusief de materialen voor Joris zijn 40 euro.

 

18 mei van 9 tot 4 workshopdag Poppenmaken

Op deze workshopdag kun je zelf kiezen welke pop je zou willen maken. Dat kan een lijsje zijn, een knuffelpop, een Joris of misschien wel iets heel anders. De keuze die je daarin hebt is helemaal vrij.

De dag begint rond 9 uur en onder het genot van een kopje koffie of thee gaan we lekker aan de slag. Tussendoor pauzeren we voor een eenvoudige lunch die ik zal verzorgen.
Rond 4 uur zal de dag ten einde zijn. Misschien is je pop dan nog niet helemaal af, maar ik zorg dat je voldoende kennis hebt om hem of haar thuis af te maken.

De kosten van een workshopdag zijn 35 euro. De materialen zijn eventueel bij mij verkrijgbaar en die kosten komen er dan nog bij.

Wil je ook komen? Of meer informatie? Stuur me dan gerust een berichtje.

 

 

 

 

Het is mogelijk om bij mij thuis in Oosterhout een workshop te volgen van een hele dag.

Als je thuis het voorwerk kunt doen op de naaimachine, is aan het einde van de dag je pop zo goed als af. Met duidelijke aanwijzingen ben je dan in staat de pop thuis zelf verder af te maken.

Mocht je het naaiwerk hier willen doen, dan zal het ongeveer 1,5 dag in beslag nemen.

Soms plan ik zelf workshopdata. Het is echter ook mogelijk om in overleg met mij een workshop te plannen: bij voorkeur met een groepje van minimaal 1 of maximaal 4. De workshopdagen kunnen ook in het weekend gepland worden.

Een workshopdag begint, afhankelijk van wat we gaan maken, om 9 of 10 uur en duurt dan tot 4 of 5 uur.

De kosten voor een workshop zijn 35,00 euro, exclusief materiaal.

Voor meer informatie of aanmelden: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. of 06 280 70 887

Op afspraak kun je bij mij thuis in Oosterhout in een klein groepje een knuffel of pop naar keuze maken. De inloopcursus beslaat een ochtend of een middag, voornamelijk in het weekend. De inloopcursus duurt van 9 tot half 12 of van 1 tot half 4 en de kosten bedragen 10,00 euro.

Het is mogelijk je eigen materialen mee te nemen, maar ze zijn ook bij mij aan te schaffen.


Wil je meer informatie of je aanmelden dan kan dat per mail via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. of per telefoon: 06 280 70 887